El rei Carnestoltes es posa gamberro a l’escola de la Vall Fosca.

El rei Carnestoltes es posa gamberro a l’escola de la Vall Fosca.

  21 febrer 2017

La temàtica de la festa de Carnestoltes d’enguany és “El conte de la Llum”

Per l'autoritat del rei Carnestoltes, es fa saber a tots els pares, mares, tietes, tiets, padrines, padrins i altra parentela, que sa majestat vol una festa ben eixelebrada.

És per això que comença a posar ordres als alumnes de l'escola la Vall Fosca, seguint el seu mandat.

El dimecres hauran de portar un pentinat electrificat.
El dijous complements manllevats directament dels armaris i tocadors de padrí i padrina.
El divendres, barrets, gorres i boines, per portar la contrària al temps.

El mateix divendres, rematem la setmana amb la festa de Carnestoltes a les 15:00 h a l'escola. Hi sou tots convidats, sobretot els més esbojarrats. A les actuacions que el rei ordena, hi vindran pagesos de la llar d'infants, les gotes d'aigua d'infantil, les espurnes de cicle inicial, els carbonets de cicle mitjà i els presentadors de cicle superior que, com que ja són grans, faran algunes maleses que esperem que siguin per tots ben enteses.

I, ja sigui per bé o per mal, la voluntat d'aquest rei tan eixelebrat ens ha il·luminat, les famílies anirem disfressats de bombetes de tota mena, color o condició, fluorescents o de baix consum, per arrodonir la festa del Conte de la Llum.

I sense altre particular que continuar fent tabola, després de les actuacions, una rua amb els bateries de l'escola. Si vosaltres també en voleu fer, no us oblideu de portar tots els instruments de fer soroll que tingueu per casa, sobretot aquells que teniu amagats, perquè la canalla no donin la tabarra.

Els algutzirs de sa majestat, coneguts altra hora com l'AMPA de l'escola

  • ampa@escolavallfosca.com
  • @ZerPallarsJussa
  • facebook.com/escolavallfosca
  • Carrer de la Murriera, 5 - La Plana de Mont-rós- Lleida